Din lokala byggfirma i Korsberga, ÅSEDA Vetlanda, Nässjö, NORRHULT & jönköping!

Enebäcks Bygg är ett väletablerat byggföretag som i huvudsak har sin verksamhet i Korsberga och Vetlanda regionen. Verksamheten startade 2008 av Jimmy Hulth. 

Vill du göra verklighet av drömmen om ett nytt hus, badrum eller kök? Kanske ett uterum och ett större trädäck i anslutning till uteplatsen? Har du ett problem som behöver lösas snabbt? Ett läckande tak, vindskivor som behöver bytas – eller helt enkelt för lite tid och kunskap för att bygga själv?  Lugn, vi hjälper dig. Inget uppdrag är för litet – inget är för stort. Enebäcks Bygg erbjuder professionella byggtjänster och löpande underhåll till såväl privata fastighetsägare som kommuner och företag.

Idag sysselsätter företaget ca 8 personer och omsätter ca 10 miljoner.
Våra kunder är i huvudsak fastighetsbolag, industrier, kommun och privatpersoner.

Vi är byggföretaget som tar hand om alla dina problem eller tankar när det handlar om arbeten inom byggbranschen. Vi har yrkesarbetare som utför alla typer av bygg- och snickeriarbeten, kakelsättning och klinkerläggning.

Vi är ett byggföretag som har genom vårt sätt att arbeta under åren byggt upp ett brett kontaktnät som vi tar hjälp av för att utföra samtliga moment med högsta kvalitet. Vårt mål är genom högklassiga tjänster, engagerad personal och goda kundrelationer erbjuda byggservice som överträffar dina förväntningar. 

Vår största tillgång är vår personal och vårt fokus på trivsel och arbetsglädje innebär att vi ständigt försöker hålla denna låga brinnande genom att hitta på trevliga och inspirerande saker tillsammans.

Privatperson som vill utnyttja ROT-avdrag eller företag – oavsett vilket lovar vi att du blir nöjd. 

 Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen, allt ifrån nybyggnation till renovering. Kontakta oss gärna för mer information.

Vi hjälper dig med alla byggnadsprojekt, stora som små!

VÅRA TJÄNSTER